Wilt u sanitair dat blinkend schoon is? Dan zijn deze tips zeker wat voor u. In dit artikel geven we een aantal handige tips om uw sanitair weer als nieuw te laten stralen. Op deze manier heeft u binnen mum van tijd schoon sanitair, dus maak zeker gebruik van onze adviezen.

1. Maak gebruik van een goede schoonmaakmiddel

In de eerste plaats is het belangrijk dat u gebruik maakt van een goede schoonmaakmiddel. Er zijn verschillende soorten sanitair reinigers op de markt, dus het is aan te raden om even rond te kijken en te vergelijken. Kies vooral voor een schoonmaakmiddel dat goed werkt tegen vuil en kalkaanslag, zodat uw sanitair weer mooi blinkend schoon wordt. Er zijn ook veel huis, tuin en keuken middeltjes die net zo goed werken als dure schoonmaakmiddelen.

2. Spoel het sanitair goed na met water

Ten tweede is het belangrijk dat u het sanitair goed naspoelt met water. Zorg ervoor dat alle schoonmaakmiddel resten weggespoeld worden, zodat deze niet in contact komen met uw huid of ogen. Bovendien zorgen resten er voor dat uw sanitair er niet schoon uitziet. Vaak laat het immers een kleurtje na op het oppervlak. Spoel vervolgens nog een keertje het sanitair goed droog, zodat er geen vocht achterblijft dat kan gaan schimmelen.

3. Gebruik een dweil of spons om het oppervlak schoon te maken

Tot slot kunt u het oppervlak van het sanitair schoonmaken met een dweil of spons. Gebruik hierbij lauw water en maak cirkelvormige bewegingen, zodat het vuil goed verwijderd wordt. Werk steeds van boven naar beneden, zodat het vuil niet verder verspreid wordt. Daardoor krijgt u binnen mum van tijd sanitair dat spik en span is.

Door deze tips te volgen, krijgt u gegarandeerd blinkend schoon sanitair. Wacht dus niet langer en maak vandaag nog gebruik van onze tips. Op deze manier heeft u binnen mum van tijd schoon sanitair.

Heeft u last van een verstopping?

Heeft u last van een verstopte afvoer? Dat is erg vervelend, dit kan gaan stinken en u kunt waterschade krijgen. Probeer de verstopping eerst zelf op te lossen door vuiligheid uit de afvoer te verwijderen. Zit de verstopping dieper? Schakel dan een loodgieter in! Die kan de verstopping detecteren en verhelpen.