Professionele hulp bij een lekkage in Harderwijk

Wanneer u te maken heeft met een lekkage in huis, is het belangrijk deze zo snel mogelijk op te laten lossen. Het oplossen van een lekkage helpt u een vervelende waterschade aan uw woning te voorkomen. Vochtproblemen ontstaan in de vorm van vochtplekken op muren, schimmelvorming op plafonds, rottende plekken in houten constructies, enzovoorts. Niet alleen zijn dergelijke vormen van waterschade lastig te herstellen, ook kan het gezondheidsklachten veroorzaken. Reden genoeg om professionele hulp in te schakelen bij het oplossen van een lekkage in Harderwijk. Die hulp wordt u geboden door de loodgieters van ons loodgietersbedrijf.

Verschillende oorzaken van lekkages in huis

Een lekkage kan verschillende oorzaken hebben. Er kan bijvoorbeeld sprake zijn van een geknapt rubberen ringetje bij uw kraan. Als gevolg hiervan zal er voortdurend water uit de kraan sijpelen. Ook kan er sprake zijn van een geknapte leiding. Iets wat voornamelijk voorkomt in de winter. Een derde mogelijke oorzaak van een lekkage zijn leidingen, die op een verkeerde wijze aangelegd zijn. Mogelijk zit er speling tussen beide leidingstukken, waarlangs het water uit de leidingen kan sijpelen. Met het blote oog is het niet altijd even gemakkelijk om de bron van een lekkage te achterhalen.

Hulpmiddelen bij het oplossen van lekkages

Bij het opsporen en oplossen van lekkages in Harderwijk kunnen onze loodgieters verschillende hulpmiddelen gebruiken. Dankzij deze hulpmiddelen is het niet langer nodig om hak- en breekwerk uit te voeren, als ze de bron van een lekkage opsporen. Iets wat in het verleden wel vaak nodig was! Het oplossen van een lekkage kan betekenen dat er een leidingstuk toe is aan vervanging, of een rubber ringetje, enzovoorts. Onze loodgieters in Harderwijk zullen u hier vooraf over informeren.

Met spoed lekkages in Harderwijk op laten lossen

lekkage

Zoals eerder beschreven, kan een lekkage voor een nare waterschade aan uw woning zorgen. Het is om deze reden verstandig de waterschade met spoed te laten verhelpen. Ons loodgietersbedrijf biedt u een spoedloodgieter aan. De spoedloodgieter staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar. Het behandelen van een lekkage kan in een vroeg stadium. Het voorkomt dat u te maken krijgt met vochtplekken, rottende plekken in hout, enzovoorts.

Tip: probeer een lekkage altijd eerst zelf (tijdelijk) op te lossen, door bijvoorbeeld een emmer onder de lekkende leiding te zetten. Ook het afplakken van een kleine lekkage rond een leiding kan een oplossing vormen.

Op zoek naar een loodgieter die uw lekkage kan verhelpen? Neem dan snel contact met ons op!

Waarom kiest u voor ons?

Allround loodgietersbedrijf

Ervaren specialisten

CV onderhoud en reparatie

Snel en 24/7 bereikbaar

Bel direct: